Utställningshelg

Imorgon åker jag först och främst in till Micke i Umeå! Ska umgås lite med honom och så ska vi åka till Niklas jobb för att träffa även honom!
Blir väl kanske lite på stan med!
Sedan åker jag ut till Kin@ och umgås med dem!
På fredag åker vi då upp till Skellefteå först, ska ögonlysa  Chilli och palpera hans knän!
Efter det reser vi då resten av vägen upp till Piteå! På lördagen så är det då utställning!
Ställer då ut Chilli och Sussie!
Vi träffar även Lise, Jan-Erik, Björg och deras hundar!
Ska bli så roligt att träffa dem igen!!


Raspeballer

Ja så heter det tydligen på norska:-) Det är kams på norrländska eller palt för de som inte förstår!
Har iaf gjort det nu och Angelica och Per ska då äta med oss ikväll! Det är nåt som Kin@   tyckte blev gott och då det var enklare än att stå och skala potatis och riva m.m så måste jag ju prova iaf!
Har nu gjort snart två veckor på lagret och det går bara bra! Är ju förstås en hel del nytt, men det får ju lov att komma vartefter!
Nu ska jag börja till veckan med att gå tvärsemot Kjell-Roger! Så på måndag börjar jag då att gå hela dagar! Den veckan går jag mån-ons hela dagar och blir sedan ledig i hela sju(7) dagar! För att gå på veckan efter på torsdag och gå tors-fred och ledig lö-sön och så går jag då mån-ons och ledig i sju dagar igen! Blir perfekt!
Blir ju flera dagar att vila igen sig på det viset!
Stackars Hoss! Han har jobbigt nu! Igår när vi höll på med middagen så var han i buren en stund, de får växla han och Sussie!
Vi kikade då på honom och funderade vad han höll på med! Han bökade ihop fällen till en knöl och så "parade" han sig med fällen:-) Inte lätt för honom!
Men förhoppningsvis ska väl Sussie snart ha löpt färdigt!

  








Slut på helgen

Ja söndagkväll och slut på helgen! Men det har hänt lite i helgen iaf! Fredagkväll var vi på middag hos mamma och Gösta. Lördag ringde Anki och undrade om jag ville följa henne till Villis! Så vi for dit en sväng!
På kvällen så åt vi middag hos Anki och Sven, trevligt! Blev lite yatzy-spel med, det var längesedan! Jag vann!!
Idag har jag varit kyrkvärd på konfirmationen, fint men kallt att gå i procession upp till kyrkan med alla konfirmander!
Nu ikväll har jag sytt färdigt en pärlduk till och så har jag beställt mera pärlor så jag får sy färdigt duken till Kina!
Nu väntar snart kvällsprommisen med de små! Sedan blir det nog sängläge
 och läsa lite innan jag träffar John Blund!
  










Dålig natt

Blir sååå less att alltid ha så ont när jag ska sova! Mitt i korsryggen och båda höfterna, mest vä höft! Så det spelar som ingen roll hur jag ligger och alltid när jag ska ändra läge, i förhoppning att det ska värka mindre, så får jag alltid sätta mig upp för att kunna sno mig utan allt för j-vligt ont!
Känner inget alls under dagtid, men alltid när jag ska sova*suck*
Nåväl man ska väl leva på detta viset att ha ont antar jag, man känner ju i och för sig att man lever då iaf!
Nu blev det visst ett gnällinlägg!!
Ska snart ge mig iväg på jobbet! Och ikväll ska vi äta middag hos mor och Gösta!
Dår får vi nog ha Baileys med i buren i bilen, de andra får vara hemma!

3 saker

Ja en utmaning från min dotter Nadja!
3 namn jag går under: Doris, Dorran, mamma
3 saker som skrämmer mig: Blixten, spindlar, att brinna inne
3 saker jag har på mig: jeans, t-shirt, glasögon
3 sanningar: jag är envis(skorpion), älskar hundar, gillar att köra bil
3 saker jag verkligen vill ha: först och främst vårt efterlängtade barnbarn, sommar, många valpar nu när vi parat

Utmanar härmed Kina detta med:-)

Hundliv

Just nu har vi fem(5!) hundar hemma här! Det är Staci, Sussie, Ilona, Hoss och Baileys!
Ilona far ju hem eller rättare sagt till Louises praktik ikväll!
Men hon är ju den lättaste hunden! Mycket bekymmer med och för Baileys!
Han är ju i sin könsmognadsprocess just nu , men sedan är han mycket jobbig ändå, mest detta eviga skällande! Eller rättare sagt han skriker!
Har nu börjat på lagret på jobbet! Så det är till att träna truckkörning! Men jag är ju envis(skorpion) av mig! Säger som så att har jag en gång klarat av att köra bandvagn så ska jag väl lära mig trucken med!!
Plus att det är mycket att lära sig vad gäller detta att fixa fraktsedlar och göra iordning pallar till att skickas iväg!
Men allt får ju ta den tid som det behövs!

Parningsdax

Ja idag kommer då vår älsklingshund, Hoss hit! Så då får vi se om det blir en parning idag mellan han och Staci!
Igår hämtade jag hem Baileys med! Han ska få var här nu under en längre tid tills allt ordnat sig för Carolina!
Så nu blir det till att träna med honom så det blir någonordning på han! HAn är ju nu i början på sin könsmognadsprocess och behöver en massa träning så han lär sig vetea vad som gäller! Så imorgon ska jag sätta igång med det!
Hinner inte idag då Hoss kommer och vi får se om det då blir parning, plus att jag ska räkna bilbälten ,(Bilkåren genom NTF)!
Nu skiner då solen och det ska visst bli bättre väder i helgen för att sedan ska bli kallt igen nästa vecka*suck*

  








Pärlbrist

Ja det är det! Fick slut på den mörka färgen till duken jag ska ge bort och den finns ju förstås inte att köpa här eftersom jag ju skickat efter den! *suck*
Så nu måste jag sjå mig tills det blir lite tillskott i kassan!
Bara hoppas jag hinner färdig den sedan då!
Nej nu tror jag Staci ropar och vill gå ut, men... tydligen så tog Lasse ut dem! Tur man har en snäll karl!! Han är så mån om alla våra djur!
Idag har jag då jobbat förmiddagen!
När jag kom hem så ville Nadja få fara till Torparn och köpa garn! Så då fick jag hjälpa henne att komma igång med lite stickning så hon har nåt att göra! Så nu är hon igång med att sticka en mössa till bebisen!
  









Grillhelg

JA i helgen har vi varit uppe i stugan ! For dit på torsdagem , jag var kyrkvärd på gökottan först på morgonen!
Sedan kom min mycket goda vän Kin@ förbi på väg ner till Östersund med en valp! Skulle komma in till stugan på hemvägen för att hämta Chilli, han ska få vara där tills vi ska till Piteå, men hon stannade hos sin svärmor och svärfar över natten då det blev så jobbigt för henne att köra! Så de kom förbi i stugan på fredag istället!
Så nu är Chilli där i Sörmjöle och Hoss kommer då hit på torsdag! Och nu löper ju Staci så får se om jag parar dem på fredag!
På lördag så var vi ner en snabbis till Dorro och sedan hem och skar kött, fläskkarre', och la det i marinad! På kvällen kom Angelica och Per och så hämtade vi Gösta med! Så när vi just ätit färdigt kom Nadja och Freddan in en stund och hälsade på!
Sedan spelade vi lite kort, Angelica och Gösta spelade ihop och som vanligt så blev de så stora på sig för att de vann tre av fyra spel!!

 
Sedan när vi höll på med sista spelet så kom Anki och Sven! Då satt vi och drack lite öl och surrade tills klockan halv tolv och den äldsta, Gösta 89 år, han hängde med hela kvällen !
Nu har jag just badat Sussie så nu är hon vit och fin igen! Så får vi se om det räcker med att bada henne under magen bara till utställningen!








RSS 2.0