Spiken ut!!

Ska bli såå skönt att få ut denna spik som nu sitter i min tå!! Förhoppningsvis ska jag då kunna få börja att motionera lite igen! Är alldeles föör stor nu!!
Chilli har sjungit såå fint till vår middag idag!
Är mkt tveksam till att det ska gå att få Sussie parad nästa söndag! Men då ger jag upp henne om det inte går vägen!

Det som göms i snö....

Ja nu göms det väl ytterligare i snön så som det vräker ner nu!! Är såå less på att alltid vara beroende av bilen, att inte kunna gå till affären! Dessutom att bilen är så tjurig och inte vill starta!! Trodde jag skulle få komma mig ut lite idag iaf, men... Men hoppas verkligen den startar lite senare så jag kan få komma mig på bingon ikväll!

Verandafika

Ja idag fikade vi ute på altan hos mamma och Gösta i Avaträsk, sååå skönt! Före det var vi en sväng till Nadja och barnen! På väg hem ringde det och jag tyckte det lät som det var Angelica! Men, men mina döttrar har börjat låta så lika på rösten i telefon, det var Nadja!!:-) Hade nämligen mobilen i fickan och headsetet i öronen så jag såg inte vem det var heller när jag svarade! Nadja och barnen kom en sväng då vi kommit hem igen! Idag har då guben fått hjälpa mig byta till sommargardiner i tv-rummet! Blev sååå ljust och fint! Fönstren får jag putsa då gatorna blivit sopade! Men tyckte så synd om min fina vintergardiner, svarta, nu när solen lyser så obarnhärtigt på dem!

Såååå less

Ja det sa jag till en arbetskompis innan jag skulle operera mig att jag kommer bli less!! Och nu är då jag urless!! Kan ju inte göra så som jag vill!! Helst av allt skulle jag vilja få börja jobba igen!! Sitter med tån i vädret och får iaf stödja på hälen,men.... Städat toan och strök upp den lilla tvätt som fanns och blev helt ursvettig av det!! Så kondisen är minus 10 minst! Vi hade då drängen hos oss lördag till söndag och han är då hur lättsam som helst att ha hand om! Får vänta till den 13/4 innan Dr skulle ta bort den stålgrejen jag har kvar i tån! Sedan trodde han att jag behövde minst 2 veckor till efter det!

RSS 2.0