Bingokväll

Ja jag gick iväg på bingon ikväll!! blev bara 30:- minus:-) spelade för 100:- men vann på två rader a' 200:- men vi var tre som fick dela så det blev "bara" 70:- var!! Men roligt ändå att göra nåt annat en kväll!! Nu väntar sängen och tror jag ska ta lite godis med mig dit och läsa lite innan man slår igen de blå!

DR!

Har varit ner till Dr:n idag! Fick ju nämligen svar på min rtg:en att det var en begynnande Hallux Valgus, men inget som ngn ortoped ville operera, skönt! Nästa mening var att de såg en lindrig artros i stortåns grundled, tack, tack! Det skulle kunna lindras med kortisonsprutor! Så jag beställde en tid innan jobbet nu börjar imorgon! Men den här Dr tyckte det var onödigt, gör skitont att lägga den och sedan ger den bara smärtlindring ett kortare tag! Och jag som gått och gruvat för denna spruta! Han föreslog däremot en remiss till ortopeden och kirurgen! Antingen en "rullsula" eller att steloperera tån! Och ta värktabletter då det blir allt för ont! Ska även ta en disskusion med skyddombudet på jobbet angående skorna!

Tävling

Var in på Therese's blogg och blev sugen vara med om en täävling! Men vet ej om jag får till detta med att lägga in en länk dit:-( www.anskuskammare.bloggspot.com Lika bra jag skriver adressen istället! Annars helgen, lugn och fin! Middag hos mor och Gösta på fredagen och igår lördag middag hos våra grannar! God mat och trevligt sällskap

Fredag mitt i veckan

Ja jag har fredag mitt i veckan varannan vecka!! Känns riktigt skönt! Hoppas på en liten sovmorgon imorgon! Sedan ska jag har mina två underbara barnbarn så Nadja och guben får måla/tapetsera! Så nåt annat hinns nog inte med imorgon!! Men det är ok! Är ju så roligt att få ha barnen!! Enzo har så många roliga ord numera!

vinterfejat

Ja i helgen har vi gjort vinter i stugan! Passade på eftersom sonen, Niklas,skulle komma för att måla inne i deras friggebod! På lördagkväll var det dax för att njuta av årets kräftfångst, gott och trevligt! Nu snart en ny vecka igen med allt vad det innebär! jobb i 3 dagar, sedan ledig i 7 dagar! Kvällen nu blir det nog lite stickning och tv-tittande innan dax att krama kudden!

Byfest

Ja ikväll så ska vi på byfest i Avaträsk!! Hoppas det blir roligt! Annars var vi igår till naprapaten i Tulleråsen jag och mamma och fick behandling! Så idag är jag lagomt mör i kroppen! Hade tyvärr lika ont i ryggslut/höfter inatt som natten innan! Men hoppas det ska ge sig iaf! Idag har jag tvättat en hel korg med tvätt, så det blir troligen till att stryka imnorgon! Sedan har jag städat toan(alla vet att jag hatar skitiga toaletter), och så hjälptes vi åt att ta golven i övrigt! Var upp till Nadja och fick fika, hon hade gjort en vit kladdchokladkaka! Nu blir det nog till att sticka lite innan det är dax att fara upp till Avaträsk

RSS 2.0