Tvätt& handling

Nu har vi då gjort Umehelgen, mycket mysigt! Vi var först ner på stan och handlade! Jag köpte en del babykläder, är ju sååå mysigt att få handla sånt!
Det första jag såg då jag kom in på affären var en randig byxa med en mörkt lila kortärmad tröja och på den stod det" My Dad Rocks"! Kunde bara inte motstå den, passade bara så bra till Freddan:-)
Blev en hel del mer till babyn.
Sedan var vi ut med alla hundar coh gav dem mat, därefter åter ner på stan för att vi skulle få i oss nåt med! Åt på TC och jag och Micke tog en öl var. D'ärefter gick vi på Olearys, en sportbar, satt där och tog några öl till inna vi gick hem. På lördagmorgon for vi ut på Ersboda, var på Jula, Rusta och Willys och handlade!
På kvällen grillade vi hemma hos MIcke och for sedan med hundarna och bilen till Niklas lgh och gick sedan ner på stan. Såg på Cruisingen där, häftiga bilar.
Sedan gick vi tillbaka till Lgh och tog hundarna och bilen ut till Micke igen, där såg vi film jag och Micke, Lasse somnade!
Idag hemma för lite tvätt och handling!
Känner sig rätt nöjd efter den resan, men roligt var det att vara tillsammans med MIcke

Umehelg

Ja det var det enda min äldsta son ville ha i födesedagspresent! Och då är det till att passa på nu innan Staci valpar!Hon är som en fyrkant och vill då inte ha så mycket mat heller! Sedan vill hon ut 1-2 ggr varje natt, antar det är trångt för kissblåsan nu!
Vi ska väl passa på att "byta" hundar nu med jag och Kin@, så då kommer Sussie hem igen och lilla "häxan" Vallis får fara hem till Kin@!:-)
Nu är man då bara såååå less på detta tråkiga väder! SOM det har regnat, blåst och varit heltråkigt nu länge! Nu VILL vi ha sol och värme!!
Har nu bara två dagar kvar att jobba innan semestern! Passar ju väldigt bra då Staci ska valpa då!

  








Fredag

Nu är vi hemma för tvätt/dusch och lite handling!
Imorgon far jag tidigt till Vännäs på utställning! Anki ska följa med oxå!
Då får jag träffa lilla Sussie med igen!
Hon har då blivit lite tuffare säger Kina,men ska få stanna kvar där hos henne tills efter midsommar!
 Då kommer Kina på en "lillsemester" hit till oss! Ska bli sååå roligt!

Ledig

Nu har jag ledigt i sju(7) dagar igen!
Idag har det varit hektiskt på jobbet på em , allt som inte blivit gjort under de två dagarna vi hade inventering kom nu! Har suttit och kört truck hela em! Men det känns bara bra! Och dagen går ju som fortare då man har att göra!
Ikväll far vi upp till stugan igen då Louise hämtat Ilona!
Ska bli skönt komma upp och stressa ner!
Staci är numera "fyrkantig" och ganska slö!

Kyrkvärd

Är  nere för att vara kyrkvärd idag! Men åker upp till stugan så fort jag bara kan!
Idag är det en lite mer mulen dag och svalare!
I stugan är det full fart på hundarna! Chilli och Vallis har race varje gång de ska gå ut! Först i full fart mot vägen till Hubbes, sedan en tvärvändning ner till sjön och så tillbaka igen! Ibland hinner de inte svänga utan kullrar runt!
Imorgon och till onsdag är det jobb på G ! Tråkigt då det är inventering mån-tis!! Men det går nog det med!
  









RSS 2.0