MYCKET

Ja en hel del har hänt sedan sist jag var här och skrev! En tur till Skellefteå och Niklas och Terese! Lördagen inleddes med en tur till köpområdet där Niklas jobbar, lite handling. Sedan tog Niklas, Terese och jag en långprommis med alla hundarna! Lite ost, kex och vin innan det var dax för hockey! Spännande och roligt med hockeyn och allt omkring, tyvärr förlorade Skellefteå denna match! Tyvärr verkar jag ha förlorat att kunna lägga in bilder här numera! Hade varit roligt att kunna lägga in lite nya bilder, men, men... Sedan har vi ju oxå haft dop för lilla Elma Wilja Lucia Nordlander!! Allt gick bara bra! Och Enzo var sååå lycklig att kunna springa runt och busa med kusiner och vänner på församlingshemmet! De var dessutom mycket flinka och duktiga att öppna alla doppresenter , vilket gjorde att Nadja inte vet riktigt vem som gett vad:-) Rart med småbarn! Idag är det då 1:a advent, en riktigt mysig tid tycker jag! Varit kyrkvärd idag en i mitt tycke fin gudstjänst!

ONTså inni h-vete

Knäckte ryggen på jobbet i tisdags så nu är den här damen inte rolig! Inte nog med att ryggen är ond, och den är så som det står här ovanför! Nu värker hela kroppen, kul med fibron nu under vintertid! Känner mig inte alls på topp!!! Har trots detta ändå bäddat rent idag, tvättat och städat toan! Städa toan vet ni ju att jag nästan prioriterar, är så äckligt om den inte är städad!! Sedan har jag inte kunnat göra så mkt mera pga min värk! Nu skulle jag nästan vilja se på tv:n ett tag och visst det går bra så länge jag sitter, men fyyy för den lede vad det gör ont när jag reser mig!! Usch, detta blev ett sånt där gnäll inlägg!

Hockey

Ja på fredag jobbar jag halva dagen , sedan far vi upp till Skellefteå till Niklas och Terese! de har bjudit oss på hockey den här helgen! Ska bli roligt komma till dem och se hur de har det , vi har ju inte varit till dem sedan de flyttat till Skeå! Ska bli sååå roligt! Nu väntar jobbet imorgon, roligt det med!! Annars har damen här gjort palt idag, ska ta med lite till de i Skeå! Strykit upp tvätten till Nadja och även tvättat lite åt oss själva! Nu blir det tv och pärlduken ett tag innan kudden ska kramas om igen!

RSS 2.0