Hundträffar

Ja nu har vi haft första träffen på ABF! Vi var 6 stycken hundägare som träffades! Bestämde att vi ska träffas måndagar kl18.30  på husvagnscentrum. Vi blir några fler då skulle jag tro för det har hört av sig några fler efter detta!

Får verkligen hoppas min förkylning ger sig till dess! Just nu känns den lite jobbig!
Imorse hade vi -33,6 grader, brrr! Mamma hade -36,4 grader uppe i Avaträsk! Är nu sååå ini bomben less på kallväre!
Och inte roligt för de fyrfota heller! Lilla Hallon hon la sig platt på backen imorse och skrek! Så jag sa bara till henne att du måste gå! Men det blir då rakt inga långa promenader med dem! Går så pass att de kan göra ifrån sig!



Walking The Dog Male

Smycketävling

Har just varit in på Thereses blogg http://lurans.blogg.se och såg att det är en tävling om smycken på www.magsromantiskasmycken.blogspot.com och det vill ju gärna jag med var med på
Annars är de en mycket lugn dag, lite tråkig! Kan ju just inte vara ute nåt heller då det är så kallt











snörvel

Ja det är en mycket lugn dag idag! Jag har lite känningar i näsan , men inget mera. Men guben är som karlar brukar vara, mer eller mindre dödssjuk!
Så det blir mest bara att sitta här och framför tv:n idag! Har sytt lite pärlor på morgonen och börjat virka på en barbapappa-mobil!
Får väl se om det blir nån sån!







Fika

Idag på fm så kom Nadja och Enzo, hon ville bjuda mig på  fika på Görans! Så vi gick dit och tryckte i oss lite onödigt!:-)
Sedan har jag städat toan, tvättat en del och så har vi hjälpts åt med golven! Så nu är det rent ett tag igen!
Jo förresten, jag fixade dogsen före golven!:-)
Klippte mellan deras trampdynor och borstade ur dem ordentligt! Ja , nu fick jag ju ställa Sussie i duschen, så det blev inte så mycket borsta av henne! Hon har skit bak i baken!!
Här skiner då solen, men tyvärr kallt och dessutom blåser det! Så det blir ingen långprommis idag heller:-(
Yngsta sonen fyller år idag hela 29 år! Men jag är inte gammal!!










Lycksele!!

Ja det blev Lycksele för mig igår! Hela dagen gick åt till ingen nytta! När jag kom ner till läkaren igår så gjorde han en ordentlig undersökning av mig! Hittade som inget särskilt först men kom precis på att min pupill i hö öga var förstorat och inte reagerade på ljus! Han sa då när jag frågade att det kunde vara katarakt( Starr) men ville som konsultera en neurolog först!
När han kom in efter det så sa han att de ville ha in mig för en rtg av huvet! Det kunde ev vara en anerysm( utbuktning av ett kärl som kan brista och en blödning pga det)! Så taxi in och en massa prover togs och så småningom blev det då rtg:en!
Hittades inget alls i huvet, inga frakturer, blödningar eller utbuktande kärl! Och det var ju en lättnad!:-)
Så hem igen, var väl hemma ca 8-tiden!
Men nu vet jag ju inte hur jag ska gå vidare för pupillen är fortfarande förstorad!
Nej nu ska denna dam göra nåt nyttigt istället för att sitta här!

Huvveyr

Ja jag har som varit yrslig sedan jag föll och landade på bakhuvet för 2 veckor sedan! Rätt ner i gatan(isen) En av invandrarkillarna började gå över vägen när jag låg kvar, det gjorde sååå ini h-vete ont att jag låg kvar ett tag! Klev iaf upp och glasögonen låg bakom mig och Hallon, stackaren, hon stod en bra bit ifrån mig!
Hade efter det ont i stort sett i hela kroppen rätt länge! Numera är det fortfarande ont i bakhuvet!
Ringde ner till sjukan igår för att fråga om man måste beställa tid hos distriktet för blodtryckskontroll, tänkte det kan vara ett lågt blodtryck eftersom jag är så yr!
Men då sköterskan hörde att detta kommit efter mitt fall så bromsade hon direkt! Det var bara att få en läkartid! Så ska väl ner till dr imorgon, inte för jag tror det ska var nödvändigt!
Jaja får väl visa upp mig där iaf!
Nu ska den här damen sätta sig vid tv:n en stund. Är ju ledig nu i 7 dagar!
Hade förresten årsmöte med bilkåren igår. Så lite bilder på tjejerna bifogar jag här:-)





Lilian och Inga




Bodil och i bakgrunden Karin



Ann-Carin





Lördag/solen

Ja solen skiner även idag , riktigt fint! Tyvärr så syns det inte lika fint på fönstren:-)
Skjutsade mamma till ögon i Lycksele igår och då var det med en lika fin dag! Man blir som lite gladare/piggare när man får se solen!
Ikväll är vi bjudna på middag hos mamma och Gösta!
Har suttit med pärlorna en stund idag och ska nog sätta mig en liten stund till!





På väg till Lycksele







Ser ut att vara kallt att vänta på bussen här:-)

5-dagars jobb, minus en dag

Ja jag jobbar imorgon, men har tagit ut en ledig dag på fredag då mor fått tid till ögon på lassa i Lycksele på fredag!
Denna dag har gått den med! Var barnvakt till Enzo medans Nadja och Freddan följdes ner till BM, enzo var hemma för han hade feber! Och Freddan tog då en VAB-dag! Det var ju bra för Nadjas del, då kunde hon ju få lite tid för sina studier! Han låg och sov när jag kom dit! När jag hörde han började vakna så smög jag in! Han höll då på att leta efter napparna under kudden! Fick tag i en och la sig igen, men vände sig på rygg och fick då syn på mig! Han sken upp som en liten sol!!
Så jag skalade en mandarin till han och det älskar han ju!
Sedan på kvällen har jag varit till Lollo på pärlkurs, nu är det bara en dag kvar på den kursen!

Mina senaste

Jag ahr gjort lite flera dukar nu! Lägger in dem här!

















Fin vinterdag



Tog en långpromenad med Sussie och Hallon idag!! Mycket fint väder och skönt var det ute -4 grader och solen sken! Man börjar ju rent av att hoppas på ljusare tider!
Har sedan suttit och ändrat lite på hemsidan! Börjar nästan bli nöjd nu med den! Men helt klart kan man ju lägga in mer vart efter.
Morgondagen planeras det att städa ur diskbänksskåpet och så är det ju vävningen i Avaträsk.  Sedan är det sjukgymnastik träning!

Fredag-ledig

Ja idag har jag bakat lite skräddakakor, det var längesen jag gjort dem!
Sedan har vi hjälpts åt att skura av golven! Jag rensade ur i handduksskåpet, så nu är det en del handdukar som får vara uppe i stugan!
Var och tippade till jobbet och for med sparken dit och kopierade av det till arbetskompisarna!
Tog sparken efter att jag imorse for omkull med resultat att jag slog i bakhuvet ordentligt, tappade glasögonen och Hallon blev så förskräckt att hon sprang iväg en bit! Var väldigt öm i huvet, knäet, axeln och höften efter detta!!
Har ju fått ett par stövlar av en arbetskompis, varma och sköna, men tyvärr dålig sula på! Så nu har jag skickat efter ett par nya med bättre sula på!
Nu har Nadja och Enzo just varit här en stund!



Praktik

Ja jag hoppas att min chef(världens bästa) får till en praktikplats till mig !
Känns att det vore det bästa för mig nu att slippa från ett tag! Tänk då på att jag alltid tyckt att det var roligt att gå på jobbet, så är inte fallet längre!

Ikväll har vi haft pärlkurs här hos mig! Försökte mig på ett ängelörhänge, men får nog prova en gång till :-)
Ska nu slappa lite och försöka spela en stund på Fb!

RSS 2.0