Spark i ändan!

Ja det gjorde jag på mig själv igår , tror jag:-)
Efter att jag skrev inlägget igår så tänkte jag att det var väl katten! Så jag klädde på mig och tog Sussie och gick en snabb promenad på 45 minuter!! Den ni!!
Nu ikväll när jag kom hem så gjorde jag magövning med rollern, 50 stycken så det kommer nog kännas imorgon!
Har som börjat med Enzos tröja, men tyvärr så blåser det nåt alldeles hemskt och med det så har jag fått sån hemsk värk! Började igår i vänster handled och hela handen, idag är det hela tummen på samma hand! Och det är klart att inte blir det mindre värk med stickningen! Så jag la bort den idag på em på jobbet! Och har idag fått hem pärlorna jag beställt så nu kan jag ju börja sy lite pärlor!










Ingen tid

Ja det blev då ingen tid över för mig att gå nån prommis med Sussie, typiskt!
Men men måste ta tag i allt detta nu!! Blir så less på mig själv som inte kommer igång!
Dålig karaktär!!!
Menhar iaf gjort bort detta tråkiga man gör varje månad, räkningar!
Nu ska jag fortsätta att sticka på tröjan jag just lagt upp maskor till, den blir till lillhjärtat , förstås!

Baka, baka liten kaka

Ja vad ska man syssla med då man inte har nåt handarbete och det är söndag?? Ja nu hade jag ju i och för sig en himla massa tvätt, men...
Så det blev till att baka lite kakor! 2 sorter blev det iaf!
Och alla tvätt är tvättad och stryken!
Nu är det just inget annat att göra än kika på den där "dumburken"!
Imorgon jobb och så även tisdag och onsdag!
Ska se om jag känner mig sugen  på en långpromenad med Sussie imorgon efterr jobbet eller om det blir med crosstrainingmaskinen! Vore ju bra för hennes del om det blev en prommis! Såg på prommisen igår morse när vi gick ensam hon och jag att hon behöver det! Hon är så kaxig när vi är ute med alla tre , men  när hon gick ensam med mig var det annat! Hon klättrade på mina ben och svansen hängde mellan varven! Lite bättre mot slutet av promenaden! Men som sagt hon behöver få gå ensam med mig ibland!









Fredagkväll

Nu är det helg och man är ledig i två dagar! Ikväll en lugn kväll! Imorgon måste den här daem ta tag i sin motion! Ska gå en långprommis med Sussie och sedan ska det städas och allt det som man bara måste! Aka steka köttfärs till tacos och sedan blir det duschen! Efter det blir det till att duka och skära grönsaker! Sedan blir det en myskväll med tacosmiddag här för familjen Wiklund! Sen ska Anki, Hanna och jag gå på dansen på MB!! Kul att gå ut en sväng!









Första dagen

Ja nu är första dagen avfem arbetsdagar avklarad och så är det imorgon sedan är det helg innan jag gör de återstående tre!
Just ätit , fläsk och löksås, GOTT!
Blir nog till att ta tag i min virkning som jag fick riva upp nästan allt på i förrgår*suck*
Sedan är det väl lite tv med inna det blir dax att krama kudden!

Tack Åsa!

Tack för receotet, ska prova det så fort det ges tillfälle!
Ja visst är han för söt vårt lilla hjärta
det händer sååå mkt nu med honom!
Vi var barnvakt en liten stund idag då Nadja behövde lite hjälp eftersom hon skulle tvätta! Och han är ju inte så lätt ta med till tvättstugan numera!
Får se om Nadja och han kommer hit en stund senare på em, det spöregnar just nu här!







Vaccination

Idag har vi varit ner till Strömsund för en förnyad vaccination på Chilli! Såg att det var dax för det nu innan utställningen! Typiskt hanar så lyfte han på benet mot disken i receptionen hos vet! Jag hann ju inte med förrän det var försent! Frågade om hon hade nåt papper för att han kissat där, men hon sa att det var flera som gjort det:-)
Då förstår jag ju varför han pinkade där!
Har nu bakat lite bullar och så har jag och guben varit ner på sjukgymnastiken och tränat lite! Sedan var vi en snabbis till lillhjärtat, Enzo!
Nu just ätit middag så nu blir det nog en tv-kväll och lite virkning!



Den skyldige!!

Bilar!!

Ja vi är då fortfarande hemma nu! Bilen ville inte på hela dagen igår! Få se om vi får igång den idag och kan fara upp! Ska bli skönt komma upp igen! Blir väl till att ta upp pären, städa undan lite osv.
HAr som börjat packa lite smått, det viktigaste först, maten till dogsen!:-)

7-dagar

Ja nu är det 7 dagars ledighet! Skönt! Efter att både jag och guben varit ner och tränat på sjukgymnastiken imorgon blir det att packa lite grejer och fara upp till stugan!
Har som även föresatt mig att köra lite mage(roller) ikväll så jag ska passa på med det nu innan pären kokat klart!!







Tränat

Har gjort ett litet pass på crosstrainingen ikväll innan middagen! Men det är tufft! Så jag delar upp det i intervaller och kör inte så långa pass än! Måste ju få komma i rätt kondition först:-)
Men blir lite less då inget visar sig alls på den berömda vågen*suck*! Har ju avstått allt sött nu och dessutom går jag både till jobbet och hem, förutom prommisarna med de fyrbenta!
Men man ska väl inte ge upp på en gång!

Mitt nya jag??







Limpor

Har just tagit ut två nygräddade limpor ur ugnen! Vi hade en massa mjölk som var lite för gammal så jag gjorde pannkaka till middag och sedan tyckte jag det var lika så bra att jag bakade lite bröd med av mjölken!
Jobbet idag: vi fick hem den nya(begangnade) trucken! Vi får låna den och testa om den räcker till för oss! Denna tar 3 ton och vår gamla tog 4 ton! Men vi tyckte allihop när den kom att den var ynkligt liten:-)
Men en väldigt lättsam truck att köra!
Nu blir det sockstickning och tvtittande resten av kvällen"

Kväll

Ja nu är allt bortstökat, Skönt!
Har även hunnit med att träna lite, men ack så tungt det går!
Imorgon en arbetsdag igen! Får hoppas fm går bra! Det vet man aldrig från dag till dag!!
Har nu snart virkat en av de 2 dukarna Nadja ville ha! Ska även nu kolla lite på garn jag har för lillhjärtat måste ju få lite sockar innan vintern!

*suck*

Ja du Terese, denna länk går tydligen bara till en ostartad blogg!
Om du går in på "alpdorran.wordpress.com " och kollar på Kickis blogg! Där fick jag in rätt adress och när jag nu trycker fram den bloggen via den bloggen då kommer det upp hennes bloggadress och det är den jag gav till dig! Konstigt!
Just städat lite efter att Nadja och Enzo varit här! Ska nu försöka ställa mig en studn på crosstrainingen och jaga bort lite kalorier!! Sedan är det nog dax för middag!

Kalas

Var upp till Nadja vid tolvtiden för att hjälpa henne med tårtan! Hon hade köpt en massa olika grjer från nåt dyrt företag på nätet så tårtan blev dyr! ca 400:-!!
Men den blev bra!
Sedan har jag varit ut med dogsen när de ätit och nu just ätit lite middag!
Vi ska äta lite heta räkor på rostat bröd som "lördagsgodis" ikväll!!
Imorgon, kyrkvärd igen, denna gång för att "betala" tillbaka till Annika som gick åt mig i augusti när Niklas, Terese och hennes föräldrar var hos oss i stugan!!
Håller även på med lite tvätt, men det sköter ju sig själv så att säga!


Slappt

Ja nu ikväll så blir det enbart en slapparkväll! Nadja och Enzo var hemma när jag kom hem efter jobbet! Freddan hämtade dem efter han tränat klart och sedan åt vi innan jag gick ut med dogsen!
Efter det tog jag en varm dusch, länge!
Började på en duk , virkat, som Nadja villeha samtidigt som jag satte mig framför tv:n!
Så nu blir det en " Wallanderfilm" och så blir det nog inte så mkt mer ikväll!
Kunde iaf beställa den där ljudboken idag! Hoppas nu den är bra!

Jobbdag

Ja nu är då första dagen gjord! Och gissa om jag gillar mina eftermiddagar!! Allt går mkt lättare då jag arbetar ensam, även om det ibland kan bli lite stressigt!
Nu när jag kom hem ikväll så for vi först till soptippen med lite skräp efter min rensning av garderoberna!
Sedan var vi naturligtvis upp till gullhjärtat och grattade! Men vårt paket får han på lördag! Fast en present har han redan fått, regnkläder som är fodrade med fleecefoder, som går att ta ur i jackan! Så det han får på lördag är bara en liten leksak.
Var nu tänkt beställa en ljudbok, men det verkade så konstigt där att jag skickade en fråga till dem först! Så får jag se hur det blir!










Jobbvecka

Ja imorgon är det dax att jobba en vecka igen!
Idag har jag varit till Jenny och klippt topparna och lagt in lite färg i håret! Så nu ser det då iaf fräscht ut, fast det blev mera rött än jag trodde!
Sedan har vi haft Nadja och Enzo här idag, han blir ju nu redan 1 år imorgon, lillhjärtat!!
Sedan var det då dax fixa lite middag, kycklingfile med en rosa sås till!!
Ut med dogsen en sväng och nu har jag precis städat ur toan! Får jag inte städa den minst ett par ggr varje vecka tycker jag den är *blhä* Usch så äckligt med andra ord!! Sån är jag!!
En liten bild på lillhjärtat måste jag ju infoga här!



Mina tre hundar

Har då förnärvarande tre hundar och mellan varven även hand om mamma/mormor till mina mittlar! Sedan är det då  Japansk Spets



Staci Mamman i kenneln




Mera dukar


Ja jag har fotat mina senaste dukar jag gjort





Älgjakt

Ja denna älgjakt ställer till mkt!! Blev ingen arbetplatsträff då en av oss som jobbar ihop är på älgjakt!!
Så nu harjag precis putsat fönstret i vårt sovrum, ska stryka gardiner nu! Sedan blir det väl de andra två sovrummen! OM nu inte orken tryter:-)

en liten sida om mina pärlarbeten

Här kommer jag lägga in lite bilder på de alster jag gjort med pärlorna!!















Tack

Tack Tessan nu verkar det då fungera!! Så nu känns det mycket roligare att blogg igen!
Imorgon ska jag på en arbetsplatsträff och sedan ska jag om det interegnar putsa lite fönster! Sedan ska även toan få sig en omgång!

Flyttar

Ja nu flyttar vi hem igen till helgen! Antingen lördageftermiddag eller söndagmorgon! Ska vara kyrkvärd söndag!
Framöver ska jag få hjälp av Tessan theresenorlin.blogg.se att göra om denna blogg! Hon är sååå duktig på detta! Så jaghar bestämt mig nu för att överge min blogg på wordpress!!
Nej nu ska vi ge oss upp till stugan , men först komma på någon mat till idag!*suck*

RSS 2.0