Vinst

Tänk att jag äntligen vann något! en söt liten ängel som nu står bland min änglasamling! Det är från Therese, www.lurans.blogg.se Kika gärna in hos henne, en mycket aktiv, kreativ tjej!

Vinst

Tänk att jag äntligen fick vinna något!! En´jättesöt liten ängel som nu står mitt i min änglasamling! Den vinsten kom från Therese, www.lurans.blogg.se Kika gärna in hos henne hon är väldigt kreativ! nu ledig några dagar igen och på fredag ger jag mig iväg upp till Skelefteå för att möta mitt nya barnbarn, Henny! Plus att sonen fyller 30 år på söndag!

Farmor!!

I lördags så kom då vårt tredje barnbarn till världen! en liten(stor) tjej som troligen ska heta Henny!! Det namnet hade min älskade mormor med! Har bara bilden på henne än så länge i mobilen! Här är det nu återigen kallväre'!! I morse var det -28,4 när jag gick till jobbet!! Då vill man inte alls gå ut!!Och stackars Staci, hon skrek direkt när Lasse kom ut med henne några timmar senare, då var det -29,9! Nu blir det stickning och tv:n, men ska klämma i mig en bit tårta först!

RSS 2.0