Linköping!!

Imorgon tidigt kommer taxin och hämtar mig! Sedan hämtar vi upp Lilian och så till flyget i Vilhelmina! Riksstämma hela helgen! Tror ändock att det ska gå mindre smärtsamt denna gång då det är betydligt färre delegater numera! Just packat klart. Ska snart skjutsa äldsta dottern till Hoting! Sen blir det duschen och lite stickning skulle jag tro

Motion

Ja det skulle jag verkligen behöva komma igång med! Men, men... Idag har jag gått ett antal prommisar, hittills 3 med dogsen och dessutom en hel del med Naja och barnen! Tyvärr har jag nu blivit tvungen ta en Ipren, för min tå är inte snäll med mig då jag varit duktig och gått mkt! Så ikväll ställde jag mig på maskinen jag har,den man går(trampar) med och samtidigt rör armarna! Nu är den lite tuff så jag tog det lugnt nu första gången! Har sedan gjort färdigt döskalletröjan till Enzo, den blev riktigt fin på honom! Har dessutom nu ikväll gjort färdigt Wiljas kofta med, ska nu bara köpa några knappar till den!

Lyxig middag:-)

Har just ätit middag och vilken middag!! Stekt aborrfile' med en kall sås, creme fraiche blandad  med hackad rödlök och rom(röd rom) MUMMA!! Såå gott!Nu blir det tv ett tag och stickning!

Första dagen hemma

Idag var det då  dax för första prommisen till jobbet sedan i våras! Blir bättre nu när man kan gå till jobbet!
Bara jag nu får nån ordning på mina fötter:-)
Ska ner till Dr imorgon och se om jag kan få nån hjälp med dem!






 

En liten bild på världens goaste kille som just har fyllt två år!!







Och en liten bild på goa Wilja! Hon är så rund och go'







Nya dukar

Har gjort lite nya dukar, men inte så väldigt mycket nu under sommaren




                                                       

 

 

                              


Hemflytt

Idag tog vi beslutet att flytta hem! Och gissa om det kändes skönt imorse?? Det regnade av bara den i stort sett hela natten och på morgonen! Så vi tog upp näten, mindre fisk i dem idag, sedan packade vi in oss och hundarna och katten och for ner! Har strykit en massa tvätt och även tvättat en del! Sedan har jag börjat med att sticka en tröja till Enzo! Detta är motivet på tröjan så småningom Inte exakt lika men ....

Styrelsemöte

Ska ha ett styrelsemöte ikväll! Vi måste ju som gå igenom de motioner som kommit till Riksstämman!Var inte så mkt! Annars så tog guben och jag upp näten vi la ut igår kväll! Mamma och Gösta fick riktigt bra med aborre! Vi hade ju fått tidigare! Få se om vi hinner lägga ut näten ikväll med!

Höststädning

Ja vi är nu hemma några dagar för att "städa in oss"!! Sedan på lördag åker vi till Arjeplog för att möta Hallons nya matte, husse och nya kompis Casper! Söndag är jag kyrkvärd. Åker upp till stugan igen söndag eftermiddag! Planerar att flytta hem tredje veckan i september! Då Lasse åter igen ska opereras ! Är då upp till stugan några helger senare!

En bild från sommaren


RSS 2.0