Ps.

Ja jag måste göra ett till litet inlägg!
JAg får ibland en kommentar från Anna och har hela tiden trott att det var min systers flicka! Men då denna Anna sa att"varför får man inte klaga på värmen, jag gillar snö" eller nåt åt det hållet! Då stämde inte detta med min systers flicka!
Så därför undrar jag vem denna Anna är???
Om du läser detta kan du väl vara snäll och skicka nåt så jag vet vem du är??

Kommentarer
Postat av: sara

Tack så mycket! :) Ja, i vissa sammanhang är vi riktigt lika ibland, men mest till sättet :) Kul att ni tyckte att hon sjöng fint, det är väldigt uppskattat. Hon brinner ju för sång :)Hoppas att du får en härlig sommar!
Kraam kram

2007-06-12 @ 06:30:07
URL: http://legitimo.blogg.se
Postat av: Emma

Jag vet vem denna Anna är. Får jag din mejladress & ip-nummret som hon skriver ifrån så är jag till 110 % säker på att jag vet vem det är. Men jag ids inte skriva det här :) Kram

2007-06-12 @ 11:14:54
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Anna

Ja, det är ingen hemlighet vem jag är :-) Fast jag vet inte om du vet vem jag är även om jag skriver ut namnet? Jag är en "gammal" Dorro-bo, som flyttade till Eskilstuna för 4 år sedan till min kärlek. Jag heter egentligen Anna-Lena, har en syster som heter ulla-Britt, du kanske vet vem hon är? Jag tycker det är roligt att hålla mig á jour med vad som händer i Dorro, bl a genom att läsa bloggar :-) Det är lite beroendeframkallande...bloggar alltså :-)
Så nu vet du? Maila eller skriv gärna här om du känner igen mig!
Ha en trevlig kväll!

2007-06-12 @ 22:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0