Handlardagen

Vi har inte gjort annat än handlat hela dagen idag*suck* Nu skajag fixa lite middag , så Nadja oxå kan få sig lite middag ikväll!
Sedan bär det upp till stugan! Måste städa ur dasset idag:-)
Imorgon ska det göras två kalla pajer och minst fem liter sallad! Så då har man det man gör! Efter det så blir det sjön och badning , så man är presentabel på midsommarafton!!

Igår var vi då på hundkurs på kvällen! Chilli lika omöjlig till att börja med! Sa till Kia att ta han en liten stund så får vi se hur han gör sedan! Hon gick med honom och han blev faktiskt mkt bättre! Fick lite råd av henne med då han nu är inne i könsmognaden! Hon sa " låt han inte sprätta med benen efter han kissat! Och låt han inte gå och kissa hur mkt som helst!" Sa det att jag brukar pinna på efter jag sett att de gjort ifrån sig ordentligt, varken han eller Staci får hålla på att lukta överallt!!
Tyvärr så var det fruktansvärt med mygg, knott och värst av allt en himla massa brännmygg!! Så när klockan var 20.30, frågade hon om vi ville sluta!! Och vi sa det att särsilkt hundarna mådde ju inte bra av all den ohyran!


Kommentarer
Postat av: Sofi H

ja fy va mygg o knott.. o sviarn.. :S
Hoppas innerligt att det inte är lika illa i morgon. :-) (då spöregnar det väl istället)
Hoppas ni haft en fin midsommar!

2007-06-26 @ 14:10:14
URL: http://sofih.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0